2013. szeptember 30.

Lehet, hogy mégis szeretjük a műkandallót???

Eddig igencsak fenntartásokkal kezeltem a műkandallókat, de azt hiszem ezt újra kell gondolnom....A lakásban, ahova festett székeim kerültek, annyira jól sikerült beépíteni , hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni....Na jó, persze a székek is elképesztő módon növelik a vizuális élményt....:))))

és ha már a székek.....éjjeliszekrényként is tökéletesek...:)

A lakás kiadásra készült és igazi álom munka volt, álom megrendelővel...Bár be kell, hogy valljam a végeredmény leginkább Weinber Anitát dicséri, de hihetetlenül örülök, hogy itt-ott azért az én kezem (és gondolataim) nyoma is fellelhető....:)

9 megjegyzés:

  1. Szuper! :) A szemem megakadt az étkező feletti lámpán (IKEA kaspóból?)..érdekelne, hogyan készült, mert szívesen látnék egy ilyet az én konyhámban is :) köszönöm, orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Ikea kaspó..egyszerűen fel van csavarozva egy régi deszkára. mindegyikbe került egy-egy foglalat. Nagyon egyszerű megcsinálni!!!!

      Törlés
    2. Szerintem megpróbálkozom vele :) már csak egy probléma merül fel, lehet én vagyok az értetlen, de a kábel hova tünt? :D mert látom a felfüggesztést, de no kábel...

      Törlés
    3. :)...örülök, ha nem látszik, de valójában van...csak átlátszó kábellel kell dolgozni. Egyszerűen fel van tekerve a z egyik felfüggesztő madzagra. Élőben, ha nagyon rákoncentrálsz akkor persze látszik, de egyáltalán nem zavaró...

      Törlés
  2. Kedves Krisztina!

    Nagyon szép lett a lakás, tele egyedi ötlettel. Különösen két dolog keltette fel az érdeklődésemet: a beton hatású burkolat a konyhában és a háló hasonlóan betont imitáló fala. Mondanál ezekről többet, hogy pontosan milyen termék került a konyhába és, hogy a falat milyen technikával készítettétek?

    Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fal egyszerű gletteléssel készült. Ebben az lehet a buktató, hogy egy profi festőt elég nehéz arról meggyőzni, hogy ebben az esetben az a cél, hogy minél foltosabb legyen a felület..(a saját lakásunknál nem is nagyon sikerült, én gletteltem utána, hogy foltos legyen...) A beton hatású burkolat pedig PVC lapok, a Diegoban kapható (www.diego.hu)

      Törlés
  3. Kedves Krisztina!

    Én a műkandallóra lennék kiváncs, mert ez konkrétan egy jobb darab, nem annyira mű... honnan származik? Köszönöm!

    VálaszTörlés