2012. április 24.

...parapetfal....konkrétan a szemétből...:)

Ahogy már említettem mániákusan fújuk faragjuk azt a bizonyos mini nyaralót a Dunánál.... ez most hétvégén sem volt másképp....
A konyhát, még ősszel áthelyeztük a "nappaliba", így a helyén lett egy hálószoba. Épp csak egy ágynyi, de azért mégiscsak valami "hálószerű" objektum....(ez majd egy következő poszt...:)
A konyha eltakarására mindenképp kellett valami megoldás....persze a túl egyszerű gondolatok szóba se jöhettek...
Kapóra jött hogy a kerületben nemrég lomtalanítás volt. Nem mondom, a hivatásos lomtalanítókkal megküzdeni a kincsekért igencsak embert próbáló feladat, nagy elszántság és nem kevés bátorság kell hozzá.....De mit csináljak, ha egyszerűen otthagyhatatlan tárgyakat dobálnak ki az emberek...:)!! Szekrényajtók, fiókok, régi redőnytokok....és még mi minden....!!!!
Szerintem megérte a közelharc....szerintetek????

Előtte - utána...de még nincs teljesen kész, csak szokás szerint türelmetlen vagyok...

...az alapanyag

kezdeti próbálkozások...tiszta "tetrisz" (vagy erre a játékra már csak a nyugdíjas korúak emlékeznek??:)

...nem kevés méricsikélésre, fúrás-faragásra volt szükség....Ny. kicsit szkeptikusan segédkezett, meggyőződése volt, hogy ez most egészen biztosan az a projektem, amiből tuti, hogy nem lesz semmi....bevallom voltak pillanatok amikor én sem láttam a végét...:)

... ezután már csak le kellett festeni (az a szokásos Unitop, ami mindent befog....). Miután megszáradt csak utána jött az élek koptatása csiszolópapírral...
...aztán lezárásképpen egy deszka került a tetejére. Annyira jó darabot kaptam ajándékba, amit csak kicsit le kellett csiszolni, a sarkokat gérbe vágni és összeilleszteni.....Peti! nagyon köszönöm!!!!:)
Végül "L" vasakkal felcsavaroztuk a tetejére (persze vasak csak oda kerültek, ahol nem látszik, különben elég béna látványt nyújtana...)
Kész!! Persze nem igaz, a tökéletes végeredmény még nincs kész, hiányzik egy csomó minden, a padlófestéstől a kiegészítőkig, de talán már kicsit látszik, hogy milyen lesz....


2 megjegyzés:

  1. hihetetlen, hogy milyen kitartó vagy, gratulálok!
    nemrég bukkantam rá a honlapodra, csak azt tudom mondani, hogy szuper! :)

    Üdv.:
    Évi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kösz!! Örülök, ha tetszik, igyekszem...:)))) Üdv, Krisztina

    VálaszTörlés