2012. december 5.

költségkímélő "kacatdíszek"...

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek sikerült az idők folyamán nem kevés "kacatot" felhalmozni. Családom szerint szinte betegesen vonzódom a "valamire csak jó lesz" típusú, látszólag tökéletesen felesleges tárgyakhoz....
De most eljött az én időm!!...tárolónkban pakolásztam és mi került a kezembe?..egy marék sehova sem illő kulcs....Való igaz, egészen mostanáig joggal merült fel a kérdés, hogy miért is rakosgatom el ezeket a kulcsokat, de most megtaláltam rá a választ....karácsonyfadíszek lesznek belőle! De nem álltam meg a kulcsoknál, előtúrtam az ikrek elrakosgatott műanyag Kindertojás figuráit....az egész banda mehet majd a karácsonyfára.
Mindent lefújtam fehérre, aztán körömlakkal piros mintákat festettem rá. A kulcsokra rákötöttem, a figurákra pedig ragasztópisztollyal ragasztottam rá a piros bőrszalagot.
Szerintem egyértelműen bebizonyosodott, hogy a rémület, ami Ny. szemében akkor jelenik meg, amikor valami feleslegessé vált tárgyat próbálok besuvasztani, dugig tömött tárolónk valamelyik polcára, teljesen érthetetlen reakció!!:))


A most megjelent Kiskegyed Otthonában egészen pontos leírást olvashattok róla, hogy hogyan is készültek...





fotók Axel Springer/KKO/Wein Krisztina






2 megjegyzés:

  1. me gustó mucho tu blog, está lleno de grandes ideas de reciclaje y decoración

    voy a poner una entrada en el mío y te añado a mi lista de blog

    saludos

    VálaszTörlés