2014. június 24.

Fűszerhinta

Már megint egy fűszeres poszt (nemrég volt egy hordozható változat is).... Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem zöldfűszerből soha nem elég. Persze simán cserepekben is remekül elvannak, de kaspó ügyben mindig jönnek az újabbanál újabb gondolatok....
Most éppen hintáztatjuk őket... Ebben az a jó, hogy nyáron kint van a teraszon, de télre be fogom hozni a konyhába és ott fognak fityegni...
A nemrég megjelent Kiskegyed Otthonában olvashatjátok, hogy pontosan hogyan is készült.Egy kötelet befűzni nem mindig könnyű, mert folyton szétbomlik a vége...Egy műanyag kötéllel nincs túl sok gond, egyszerűen el kell égetni a végét. Természetes alapanyagoknál ez nem nagyon működik, így érdemes szigetelőszalaggal körbetekerni, amit a végén leszed róla az az ember.
fotók Axel Springer/KKO/Wein Krisztina

2 megjegyzés:

  1. A véletlenek időnként sok jóval lepnek bennünket ! Így jártam ma este! Véletlenül bukkantam a blogra. Éjszakába nyúlóan böngésztem a jobbnál jobb ötleteket, gazdag képanyagot, remek, szórakoztató szövegeket és nem utolsósorban a pontos útbaigazításokat ! Köszönet mindezért !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy!! Köszönöm :)! Örülök, hogy találtál használható ötleteket! Remélhetőleg az őszi időszakban kicsit gyakrabban tudok majd olvasnivalóval szolgálni...terveim szerint sűrűbben lesz időm posztolni a munkáimat....bár, ember tervez....de nagyon fogok igyekezni:)!

      Törlés