2014. szeptember 2.

Úgy tűnik vége a nyárnak....

Na igen, sajnos egészen ősz van, ami különösebben nem dob fel....Főleg, hogy hontalanok vagyunk, mivel belevágtunk, hogy dió színre pácolt parkettánkat fehérre fessük... Így barátainknál sátorozunk és csak reménykedünk, hogy holnapra a harmadik réteg is megszárad és elkezdhetjük visszacuccolni a holmikat....  Ne kérdezze senki, hogy miért pont akkor amikor gyakorlatilag elborítottak minket a teendők...az iskolakezdés az egyik gyermeknél, a másiknál vidékre költöztetés és minden ami azzal jár, hogy a "kicsike" nyugodtan megkezdhesse orvosi tanulmányait, a rengeteg munka (szerencsére!!) és a rémálomszerű időjárás, ami megakadályozza, hogy a kis házban lakjunk a felújítás ideje alatt. De mindenki úgy nehezíti az életét ahogy akarja és ha már megnehezítette, legalább ne nyavalyogjon!!!!!

Csak kicsit próbáltam magyarázni a bizonyítványomat, hogy miért nem írtam egy sort sem a blogra az utóbbi hónapban...Most gondoltam megosztom a nemrég megjelent Kiskegyed Otthonába képkeretből készített fotó tálcát. Szerintem kifejezetten üdítő, ha ebben a nyúlós-nyálas őszben még házimunka közben is lehet nézegetni a nyáron készült fotókat...
Aki bonyolultnak találná a nyári emlékek ilyetén fajta konzerválását annak tudom ajánlani az örök slágert a kavicsokat...Amióta világ a világ, nyaralás alatt mindenki kavicsot gyűjt, hogy aztán itt vagy ott porosodjon a lakásban.
De ha drótból masnit kötünk rá vagy halfarok formájú "sapkát" horgol rá az aki járatos a horgolásban, máris dísztárgy lesz belőle...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése