2016. február 7.

Fürdőszoba előtte - utána....klasszikus(nak tűnő) iroda 3.,

Itt és itt már olvashattatok az előzményekről, hogyan alakítottunk át Batu-Weinber Anitával egy klasszikus polgári lakást, egy nagy múltú cég irodájával.
Természetesen a fürdő is egészen megváltozott. Annak ellenére, hogy különösebben nem változtattunk az eredeti funkciókon, egyedül a kádat szedtük ki, helyére épített zuhanyfülke került. Tökéletes példa arra, hogy micsoda változásokat eredményezhet a szaniterek, csaptelepek, burkolatok cseréje és néhány hangsúlyos látványelem elhelyezése egy helyiségben.
Hihetetlen nagy segítségünkre volt, hogy a Mediterrán Kerámia Fürdőszobaszalon (ahonnan az egész lakás hidegburkolatait rendeltük) új szolgáltatással bővítette kínálatát. Bármilyen anyagra, bármilyen képet tudnak nyomni, tökéletes technikával, amit aztán akár hidegburkolatként is fel lehet használni. Egy ilyen kép került a zuhanyfülke falára. Nekünk nem volt más dolgunk, mint kiválasztani a képet, ők legyártották, felragasztották...mi pedig gyönyörködtünk...
(a fotók minőségért elnézést...még gyakorolnom kell a fotózást természetes fény nélkül...)

 Az Ikea Ragrund törölközőtartó széke, formájában tökéletes volt. Viszont natúr fa színben sehogy sem illeszkedett az eredetileg elképzelt art deco hangulatú térbe.... hát arany festést kapott...így már elégedettek voltunk vele...



Első megközelítésben ez a hangulat jutott eszünkbe...
Nagyságrendileg meg is valósult.... bár a neten megtalált asztalka végül fekete festést kapott, így jobban bírja a fürdőszobai megpróbáltatásokat.
(a zuhanyfülke falára eredetileg egy korabeli, kicsit lazább, "ledérebb" fotót szántunk, de végül meghajoltunk a megrendelő akarata előtt....:)

fotók Wein Krisztina

5 megjegyzés:

  1. Kedves Krisztina,
    Nem is tudom hirtelen, hogy a konyha-étkező vagy a fürdő tetszik-e jobban, mert mindkettő nagyon!
    Egy apró kérdés: a fürdőben a két szerény, de karakteres fekete fogas hol szerezhető be?
    Előre is köszönet a segítségért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fogasok egyszerű Ikeás darabok. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70251071/
      Üdv, K.

      Törlés
  2. Kedves Krisztina,

    így komplett megrendelném ezt a fürdőszobát!

    Addig is kérdeznék néhány dolgot.
    A kép milyen felületre került? Azt nem éri direktbe víz, ugye?
    Milyen festék került a törölközőtartóra ill. mit kapott a fürdőszobaszekrény?

    Nagyon szeretném a zuhanyfülkében (is) kiváltani a csempét. Nyitott vagyok mindenre. (még a betonra is) Tapasztalata alapján mi az, ami működik és megfizethető?

    Válaszát előre is köszönöm!
    H.Zita

    VálaszTörlés