2016. március 31.

Az a régen várt loft lakás....

Talán emlékeztek arra a mini "loftra" aminek munkaközi fotóit már láttátok. (Tudom, ott a végeredménnyel adós vagyok, de nem jutottam el lefotózni...de ami késik, nem múlik!!! Ígérem!!)
Most viszont egy IGAZI loft került az utamba. Olyan szerencsés vagyok, hogy egy ilyen lakás térszervezéséhez kérték a segítségemet!! Kicsit szokatlan, hogy lakberendezőként valójában kizárólag belsőépítész feladattal bíztak meg..
Nem mintha ez a feladat nem lenne jelen szinte minden megbízásnál, de olyan, hogy csak ez a rész amivel foglalkoznom kell, na ilyen még nem volt.
Örülök, mert ezt a részt szeretem legjobban a munkámban. A terek kapcsolódása, új funkciók kialakítása, átszervezése...stb. Ez az alap, ez határozza meg az egészet.
Persze egyáltalán nem kizárt, hogy azért bele fogok okoskodni a továbbiakba is...de azt majd meglátjuk..
A kiinduló állapotok:
(jó tudom, azt füllentettem, hogy igazi loft...belátom, ha szigorúan vesszük, akkor ez nem egy régi ipari épület, hisz eleve lakásnak épült, - de legyünk kicsit megengedőek - a stílusjegyek alapján azért mégiscsak nevezhetjük loftnak...ugye????... és hát a funkciók igencsak kialakításra várnak...)

 
  
  

 Egyeztetjük a vázlatokat....Annyira helyes az a kivitelező, aki "kiállítást" rendez a látványvázlatokból és nem csak a száraz alaprajzokat vizslatja...


..és ez a kép egyszerűen nem megy ki a fejemből.....:)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Krisztina!
    Már rég meg szerettem volna valakitől kérdezni, hogy mi a különbség a lakberendező és a belsőépítész között? És ki az enteriőrtervező?
    Györgyi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kérdés felvetés!! :) Már sokszor felmerült, úgyhogy mindenképp fogok erről egy posztot írni a közeljövőben!!...

    VálaszTörlés