2017. január 1.

Isten hozott 2017....

Az idei ünnepek és annak előkészületei még a szokásosnál is kaotikusabbra sikeredett... Már hetek óta porcukrozzuk a szívünket, árad a szeretet, égnek a kis égők a lakás minden pontján... :)
Kellő bölcsességgel, földöntúli nyugalommal és végtelen iróniával igyekszünk helyén kezelni az utóbbi hetek eseményeit. Az elromlott mélyhűtőt, ennek következményeként a karácsonyra szánt nem kevés hús, hal..stb. kidobását, újra beszerzését, a vásárlás közbeni autó lerobbanását, szerelőnél könyörgést, kölcsön autó beszerzést, a sütő elromlását huszonharmadikán késő este, benne félkész bejglivel, az esti rohanást, amikor ajtót feltépve követeljük a Média Mark eladójától, hogy AZONNAL túrja elő nekünk az utolsó méretben/típusban megfelelő sütőt, az éjszakai sütő beszerelést (ne úgy..de úgy...fogjad..húzzad...tudsz te egyáltalán villanyt szerelni?????) és a hajnalig tartó végeláthatatlan sütemények sorának megsütését....
De!! Hogy Ny. gondolatát idézzem "mint a szabályozás előtti Tisza, olyan kanyarokkal, időnkénti visszafordulásokkal, de célba értünk!!! :) "
A karácsonyi időszak tényleg szép volt. Család és barátok, folyamatos vendégeskedés és vendégek fogadása, majd tegnap kissé megfáradva az Új Év köszöntése ..és most újult erővel vágunk bele a 2017-be ami remélhetőleg legalább annyira lesz boldog, idegbajos és vidám, sikeres és izgalmas, mint az előző!!
Nektek is kívánom, hogy legyen szép évetek!!!
...és persze köszönöm, ha továbbra is olvasgattok, igyekszem, hogy érdemes legyen....


4 megjegyzés:

  1. Ó jaj, szerencse, hogy a humorod és az optimizmusod megmaradt.Én biztos továbbra is szorgosan látogatom az oldaladat ebben az évben is. BUÉK!

    VálaszTörlés
  2. Megint mosolyogva olvastam.... jó kis írás (gondolom átélni nem minden része volt ilyen vicces :) BÚÉK Kriszta! Jövőre is kíváncsian várjuk és olvassuk!!

    VálaszTörlés