2012. február 20.

...az "igazi" munkám...amikor nem "csak" kütyüzöm:)...

... a blogon nem annyira egyértelmű, de "civilben"  házakat, lakásokat rendezek be...bár szerelmetes elfoglaltság a "kütyüzés", azért a lakások, házak berendezése is igencsak közel áll a szívemhez..és a lakások voltak az elsők...a tárgyak csak utána jöttek, igaz mostanra teljesen elborítottak:) ....a legjobb megoldás, amikor a kettő vegyíthető... a múlt héten megjelent Lakáskultúrában olvashattok egy nemrég elkészült házról, ott leírtam, hogyan is készült.... ugyan itt nincsenek kütyüs megoldások...de vannak másmilyenek:)

fotó Lakáskultúra/Darabos Gyögy

...azért teljesen nem tudok kibújni a bőrömből.... Ha olvasgatjátok a lapot, a Reforma rovatot nem ér csak úgy átlapozni:)!! Az újságtartó puff igen jól jöhet, ha éppen tavaszi szortírozós, rendrakós kedvetekben vagytok.... és tényleg egyszerű megcsinálni, úgyhogy érdemes végigolvasni!...amióta elkészült és lefotóztuk, az előszobánkba költözött, ahol végre le lehet ülni cipőt húzni....úgyhogy kipróbált darab...használható!!!:)

fotó Lakáskultúra/Darabos György

2 megjegyzés:

  1. Kedves Krisztina!
    Gyönyörű ez a lakás, anno láttam a Lakáskultúrában is.Érdekes kettősség van benne:a kreativitása tükröződik benne, mint minden másban, amihez hozzányúl, mindenféle esetlegesség nélkül, amit(gondolom) a tulajdonosok anyagi háttere biztosít:)
    Nemrég bukkantam a blogjára, és nagy élvezettel olvasgatom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm az elismerő szavakat!!! Na igen, ennél a háznál valóban nagyobb költségvetéssel dolgozhattam, de sokszor előfordul, hogy relatív kevés pénzből csinálunk valami különlegeset...Szinte már unalomig képes vagyok ismételgetni (bárkinek aki meghallgat..:)), hogy nincs olyan lakás amiből ne lehetne valami izgalmasat kihozni!...

      Törlés