2012. szeptember 9.

..a Lakáskultúrában legjobb bútoraim egyike...

Végre megjelent a szeptemberi Lakáskultúra!!!! Már nagyon vártam, mert szerintem egyik fő művem az e havi anyag....:))) (a másik majd novemberben jön.....:)
Egy dohányzóasztalról van szó. Nemrég gyerekorvosunk felszámolta rendelőjét és néhány nagyon jó darabot sikerült lenyúlnom a kidobandó bútorok közül. Többek között egy orvosságos szekrényt, aminek három oldala üveg....Volt egy maradék raklapom még régről, így gondoltam a kettőt összeházasítom és tökéletes lesz nyaralódobozunk nappalijába. És így is lett....egyszerűen odavagyok érte:)) 
Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy - nagymamától örökölt -  zsolnai készlettel megtöltött vitrinem...hát úgy tűnik eljött ez az idő:)))


Ugyan a bonyolultabb projektek közé tartozik, de nem ördöngösség. Igazából tipikus példája annak, hogy ha kezetek ügyébe kerül valami izgalmasabb, kidobásra ítélt darab, mielőtt szemétre hajítanátok, érdemes kicsit jobban megvizsgálni. Legtöbbször kiderül, hogy nem is biztos, hogy szemét..:)) Egyáltalán ne foglalkozzatok azzal, hogy eredetileg mi volt a funkciója, csak a formát érdemes nézegetni....így simán elképzelhető, hogy a gyógyszeres szekrényből egy kis tuningolás után egyszer csak dohányzóasztal lesz......:)
Ha képek nem egyértelműek, bővebben olvashattok róla a szeptemberi Lakáskultúrában.

 
 
 


fotók Axel Springer/Lakáskultúra /Darabos György/Wein Krisztina


3 megjegyzés: