2014. június 12.

Egyik legélvezetesebb munkám a Lakáskultúrában

Megjelent a júniusi Lakáskultúra, benne - szerintem - az egyik legjobb közös munkánk Anitával (Weinber Anita) Ugyan részleteket már olvashattatok róla a blogon (itt, itt), de Darabos Gyuri képei azért sokkal inkább visszaadják a lakás hangulatát, mint az én "kattingatásaim". 
Úgyhogy érdemes elolvasni a lapot, mert igazán szép anyag lett belőle....
 Fotó AxelSpringer/Lakáskultúra/Darabos György

18 megjegyzés:

  1. Amikor megláttam az újságban a képeket, arra gondoltam, hogy a "garzonok és kislakások" témához egy bejegyzés erejéig hűtlen leszek, mert ez egy nagyon-nagyon jó, szép, látványos lakás...tudnék még jelzőket írni :) Nagyon tetszik, elfogadnám - mint az Ön, Önök által jegyzett összes lakást is.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper lett ez a lakás!! már anno a székek festése megihletett, én is nekifutok idén egy hasonlónak. A másik, amit szívesen kipróbálnék: a beton (hatású?) fal. tudnál bővebben írni róla, hogy hogy készül? Ez vmi spéci festék, vagy inkább egy technika?

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép!!!! Gratulálok, és a megrendelőnek is, aki erre vágyott!!! Bennem is rögtön az előző hozzászólóhoz hasonlóan, az a kérdés merült fel, hogy a hálóban a szürke fal, egyszerűen ilyen betonszerűre lett festve?

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök/örülünk, hogy sokaknak tetszik!:) Saját konyhánk fala is ilyen "beton" hatású, az saját kezűleg készült. Megpróbálom előtúrni róla a fotókat, emlékeim szerint mintha csináltam volna a készítés folyamatáról....igyekszem mielőbb kiposztolni.

    VálaszTörlés
  5. Imádom ezt a lakást úgy ahogy van. Finom színek, beton, egy kicsi régi egy kicsi minimál és a csillár.. Gratulálok nagyon szép munka :-)

    VálaszTörlés
  6. Ízlésről vitatkozni, ugye! :)
    De mégis: alapjában nagyon tetszik, de részletek: nekem a beton sok, a csillár(ok) sem tetszik/tetszenek, a fürdőben is sok az a csillogós izé.

    De nagyszerű a föld képe a falon. Vagy hogyan is írjam ezt! :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok! Nagyon szép lett! Külön kedvencem az újrahasznosított spaletta, és a vakolatig mart térkép :-)

    VálaszTörlés
  8. Igazán komoly ihletettségű, gyönyörű otthon!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép minden, gratulálok! A konyhában a pult felett a falon milyen burkolat van? Valami olyan megoldást keresek, ami beton hatású, és bírja a vizet, könnyen tisztítható. Tudsz esetleg ilyet ajánlani? Nagyon köszönöm! Liz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából ez egy vinyl padlóburkolat, de mivel kb 2 mm vastag simán falra is rakható. Nagyon jól bírja a vizet és tisztítható is, úgyhogy tökéletes megoldás a konyhafalra. Mi a Diegóban vettük, de nem biztos, hogy ott van még, mert csak kísérletképpen rendeltek belőle egy kisebb mennyiséget. Esetleg ha a neten körbenézel, hogy hol forgalmazzák még...LVT burkolat néven keresd.

      Törlés
  10. Fantasztikus lett! A világtérkép a vakolatban az nálam szerelem első látásra. <3

    VálaszTörlés
  11. Nagyon örülünk, hogy ilyen sikere van a lakásnak!! Mindenkinek nagyon köszönjük!!!

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok Kriszta, le a kalappal, nagyon tetszik a munkátok! Annyi finomság van benne, hogy öröm nézni. Üdv, Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönjük! Mindig nagy elismerés pozitív kritikát kapni egy szakmabélitől!! Üdv, Kriszta

      Törlés
  13. Nagyon tetszenek a munkáid.

    Előzőleg említetted, hogy előkeresed a "beton" hatású fal készítését, mert van róla anyagod.
    Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet az oldaladon a bejegyzés. Megtalálom vhol?

    Köszönöm,
    Péter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Péter! Sajnos nem sikerült megtalálnom a konkrét fázis fotókat a saját konyhánk beton hatású faláról...De nem igazán bonyolult. Egyszerűen glettelni kell, úgy, hogy nem figyel az ember arra, hogy egyenletes legyen. Két réteget érdemes felhordani, majd a legvégén falfixszel fixálni, hogy ne legyen porózus.
      Talán ad valami segítséget ennek a posztnak ( http://napiszemtorna.blogspot.hu/2015/03/ki-lett-szakmai-zsuri-szerint-2014.html ) a hetedik képe...
      Remélem tudtam segíteni! Üdv, Krisztina

      Törlés