2016. július 11.

Egy kis előzetes az alakulóban lévő újdonságból....

Az utóbbi hónapok egyik kedvenc munkája alakulóban...Mivel tulajdonosa ritkán tartózkodik Magyarországon, így a végső finomítások, valószínűleg igencsak elhúzódnak majd, ezért - nagy türelmetlenségemben - nem bírtam kivárni, hogy "teljes, végső pompájában" mutassam meg.... Gondoltam, néhány telefonnal fotózott ízelítőt azért elhintek - így félkész állapotban -  de természetesen csak azért, hogy felcsigázzam a kíváncsiságotokat,  hogy aztán a végső fotózáson majd lássátok, hogy azok a bizonyos pontok az "í"-re mennyire sokat jelentenek!! Mondjuk a képek azért már most is biztatóak...:)


4 megjegyzés:

 1. Imádom az ajtó kékjét! Milyen típus és kódú?
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Trilak NCS színkártya S3020-B30G. Ha kézzel festeném én Unitopot kevertetnék erre a színre. Ezt asztalos fújta, ő a kódszám alapján kikevertette abból a festékből, amit használ..valószínűleg átkonvertálták neki a kódot arra a rendszerre, amivel ő festeni szokott.

   Törlés
 2. Igen, biztatoak :-) szuper kis lakas lesz ez (is), tetszik a nagy kep a falhoz tamasztva!
  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép. Máris. :) Nekem a tapéta is tetszik a kék ajtó körül. És az étkezőben a beépített polc falának kékje. :) És a fekete-fehér metlaki is... az marad?
  Anikó

  VálaszTörlés