2018. február 11.

Egy igazi "én is beköltöznék" munka...

Minden elkészült munkámat szeretem, de talán nem meglepő, hogy van néhány, ami tényleg olyan, hogy én is ellaknék benne. 
Gondolom nem újdonság, hogy a polgári, régi építésű lakások, szedett-vedett(nek látszó) design darabokkal, ikeával és nagymamabútorokkal lazán berendezett terei azok amik igazán az enyémek....
Nem mondom, egy-egy merőben más jellegű munka azért elbizonytalanít, mert annyi minden tetszik az embernek...de valahogy a saját otthonom kapcsán mindig ide térek vissza...Milyen szerencse, hogy lakberendező vagyok, így simán más "kárán" :)) kirándulhatok a stílusok között.  
Ez a munka azért is volt érdekes, mert nem kaptam teljes tervezésre megbízást. Tanácsadások láncolata volt az amivel végigkísértem az építkezés/berendezkedés folyamatát. Amolyan sorvezető szerepet játszottam. Nem volt nehéz, hisz a Megrendelő annyira jó ízléssel, könnyedén választott mindenben, hogy az esetek nagy százalékában nekem nem nem volt más dolgom, mint bólogatni.
Persze nincs teljesen kész, van néhány dolog ami még hiányzik, de ennek ellenére szerintem már most is nagyon egyeben van...

A fürdőszobából csak részletet fotóztam (később majd az egész lakást profin befotózzuk, úgyhogy előbb vagy utóbb láthatjátok majd egyben) de a kedvenc narancs elválasztó csíkom azért itt is látszik...

A fehér ablakkeret a zöld falon nekem így kevésbé tetszik, mintha az is falszínre lenne festve... hogy biztos legyek benne Photoshoppal beszíneztem....szerintem jobb lenne..mit gondoltok????


fotó Wein Krisztina

4 megjegyzés:

 1. Szerintem a falszínnel egyezzen, igazad van.

  VálaszTörlés
 2. Miért vesz SMEG hűtőt, aki "bedobozolja"? :( :P

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok, nagyon egységes, különleges hangulatot sikerült megteremteni! Gyerekszoba szekrényt, a barna résszel az alján, imádom. A konyhában a két ablak közti faliszekrény nekem nem tetszik, zavaró (tudom, szagelszívó..). Szeretnék még sok képet, leginkább: tároló, kazán, előszoba, felmosóvödör, porszívó, síbakancs, szennyestaró, mosógép.. ☺ És persze a tip-top enteriőr fotókat is.

  VálaszTörlés
 4. Az ebédlőasztal feletti bronz lámpapár, szabad tudni honnan van? Hasonlót, fehérben a Jyskben láttam.

  VálaszTörlés