2014. április 15.

Húsvéti dekor...se nem tojás, se nem nyúl...

Tojásos és nyulas húsvéti dekorációból rengetegfélét láthattok ezért is gondoltam, hogy a most megjelent Kiskegyed Otthonában idén kicsit másfajta dekort csinálok. Igazából nincs is másra szükség, mint egy csomó színes pompomra.

Gallyakra tűzve virágcsokor lesz belőle...
 Ha ágakra lógatjuk, helyettesítheti a tojásfát...
A kertben sem rossz...
És a terítésnél is jól jöhet...
Még tojást is dekorálhattok vele, ha mégsem vagytok a tojásmentes húsvét hívei...
(a tál is saját gyártmány itt megnézhetitek, hogy hogyan készült)

Fotók Axel Springer / KKO / Wein Krisztina

2 megjegyzés:

 1. Tündéri ötlet!:)
  falfestés ügyben szeretném a tanácsodat kérni. Könnyűszerkezetes faházunk külső fala - vastag vízszintes lambéria - sötétbarna vastaglazúrral van lefestve. Elég randa. Viszont van egy elég nagy fedett terasz (veranda?) elöl, aminek két ilyen sötétbarna lambéria fala van (másik két oldala gerenda-korlátos), és azokat a falrészeket lefesteném fehérre. Szerinted milyen festék lenne erre a megfelelő? túl nagy feladatnak tűnik, hogy lecsiszoljuk róla a régi lazúrt, pláne a nútokból, úgyhogy ezért gondoltam, hogy talán az otex jó lenne? és ha igen, akkor elég lenne csak az, hiszen önmagában fehér, vagy még arra kéne valamit kenni? Előre is nagyon köszi!:) További jó alkotást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bocs, hogy csak most válaszolok, de most jutottam hozzá, hogy kicsit foglalkozzam a bloggal!!!!! Én meg merném próbálni az Otexet, de mivel ez alapozó, így az biztos, hogy kültéren vinnék rá valami kültérre való zománcot. Az már bármilyen márka lehet, csak szerintem az a lényeg, hogy ne fényes, hanem matt legyen...

   Törlés