2017. február 20.

Egy kis lakás előzetes...előtte fotókkal

Néhány lakásnál - azoknál, amik a kedvenceim közé tartoznak - elképesztően türelmetlen tudok lenni.. Egyszerűen nem bírom kivárni, amíg profi módon, rendesen stylingolva befotózásra kerül. Most is így vagyok vele. Még javában tart a beköltözés, szinte nincsenek is a helyükön a tárgyak, a képek, stylingról meg ne is beszéljünk. 
Amikor felmentem, egyáltalán nem terveztem, hogy a fotókat fel fogom tenni a blogra, gondoltam majd szépen kivárom, amíg rendesen elkészül...
Hát nem ez történt..Úgy ítéltem meg, hogy már mostani állapotában is kellően izgalmas ahhoz, hogy megosszam Veletek. Annyira szeretem, amikor a terek és a teljesen "össze-visszának" tűnő tárgyak, egyszer csak úgy állnak össze, ahogy az már a kezdet kezdetén a fejemben ott volt. Van itt Ikea, egyedileg gyártatott, netről vásárolt új és használt, de még régi bérház udvarán talált cucc is... A lakás kedvenc darabját, a kis retro komódot pedig Merci és Ancsa túrta ki.....Hihetetlenül jó szemük van ahhoz, hogy megtalálják "A" kincseket!! Ezúton is nagyon köszönöm! :)
A lakás terveit már láthattátok (itt)..és  most itt tartunk...

..és innen indultunk..

 
 
Természetesen a lyukba még bekerül egy hűtőszekrény. Terveim szerint  egyszerű fehér, de az alsó részét, a pult vonalával  egy magasságig, feketére festjük, hogy harmonikusan "beleolvadjon " a konyhabútorba...
Nagyon szépnek találom, ahogy az egyszerű Ikea fogantyúk tükröződnek a fekete, magasfényű konyhaajtók felületén. Az pedig, hogy nem vízszintesen, hanem függőlegesen kerültek felrakásra, még izgalmasabbá tette.
 

9 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, gyönyörű lesz! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Mint minden munkád, ez is nagyon tetszik! ��

  VálaszTörlés
 3. Nagyon klassz lett!! Tetszik a nagy tapéta is! 😊

  VálaszTörlés
 4. csodálatos munka, gratulálok!

  VálaszTörlés
 5. Nagyvonalú és harmonikus tér, gratulálok! :D

  VálaszTörlés
 6. Isteni szep lett, megmondanad nekem a kek szinu falnak a pontos szinet. A kedvesem mar regota ragja a fulem, hogy valtoztassunk fal szint- minden feher nalunk- de ez az egy szin nagyon megnyerte a tetszesem, egyszruen beleszerettem, es ugy erzem kepes lennek erte faladni a nappali egyik falanak a feherseget!!! Koszonom szepen elore is!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Krisztina!

  Már nagyon vártam a képeket.Cseppet sem baj, hogy nem "stylingolt".�� Szuperklassz lett a lakás!

  Adrienn

  VálaszTörlés
 8. A padlóburkolatnak mi a neve és hol kapható?

  VálaszTörlés