2017. december 17.

...miért nem lehet nekünk egyszer "normális" adventi koszorúnk???

A kérdés talán három éve hangzott el "kislányom" szájából...  azt hiszem a gömbös koszorú volt az ami már igazán túlzásnak találtatott... :)
Semmi bajom a "normális" adventi koszorúkkal, sőt kifejezetten szépnek találom őket, de mivel nem vagyok virágkötő, ezért teljesen fel tudom hergelni magam, amikor a szanaszét álló fenyőágakkal való küzdelem után, szétszurkált ujjbegyekkel próbálom a gyertyákat úgy felszerkeszteni koszorúra, hogy ott is maradjanak. 
A küzdelmet feladtam, ezért évek óta a "mi van itthon amiből kiindulhatnék???" elvet követem..
Idén, a nyáron öntött beton tál lett az alap. Nem az amiből az asztali kandalló lett, hanem a maradék anyagból készült aszimmetrikus tál.
A tál részbe sót öntöttem, abba beleállítottam a gyertyákat, a Jyskben vásárolt elemes ledfényt körbetekertem (ez az arany drótos fény egyszerűen csoda, mindenkinek csak ajánlani tudom!!), az elemtartó részét eltakartam néhány tuja ággal, végül pedig ötletszerűen elhelyeztem két porcelán madarat és két karácsonyi gömböt... Nem volt túl bonyolult és ami külön öröm, hogy szegény hátrányos helyzetű gyermekeim sem találtak benne kivetnivalót...:)))
fotó Wein Krisztina

5 megjegyzés:

 1. Szerintem csodaszép lett... mondjuk nem tudsz hibázni :-). Evehid

  VálaszTörlés
 2. Hát mit mondjak? Zseniális a maga egyszerűségében.Elképesztően kreatív vagy, nagyon szeretem a munkáidat, de egy nagy baj van: nagyon ritkán jönnek a posztok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm! Igen, teljesen igazad van a lakberendezős munkák úgy beborítanak, hogy képtelen vagyok rendszeresen posztolni és normálisan foglalkozni a bloggal...de igyekszem, igyekszem! :) Köszi, hogy így is olvasgatod!!!!!

   Törlés
 3. Én is olvasom, én is várom a posztokat. Továbbra is azt gondolom, te vagy a legjobb a műfajban :)

  VálaszTörlés